Održan seminar “Uticaj strategijskog menadžmenta i balansiranih mjerila performansi na poslovanje savremenih organizacija globalnog okruženja”

4. December 2012.

U Banjaluci je u subotu, 30.11. 2012. godine u organizaciji Centra za unapređenje korporativnog upravljanja održan seminar iz oblasti „Uticaj strategijskog menadžmenta i balansiranih mjerila performansi na poslovanje savremenih organizacija globalnog okruženja“.  Na seminaru je prisustvovalo četrdeset učesnika. Predstavnika akcionarskih društava, menadžera iz oblasti marketinga, konsultanata, stečajnih upravnika, vlasnici kompanija, udruženja i stručnih organizacija.

Za temu „Uticaj strategijskog menadžmenta i balansiranih mjerila performansi na poslovanje savremenih organizacija globalnog okruženja“ Centar je angažovao predavača:

dr Bojan Kostandinovic dipl. inž. mašinstva, Beograd

Cilj seminara je da se prikaže uticaj, značaj i primjena balansiranih mjerila performansi-Balanced Scorecard-a kao vodećeg savremenog koncepta strategijskog menadžmenta koji predstavlja lidera inovacionog razvoja upravljanja strategijom, gdje se pored finansijskih pokazatelja koriste učenje i rast ljudskog, informacionog i organizacionog kapitala, usavršavanje internih procesa i povećanje zadovoljstva kupaca s ciljem poboljšanja rezultata poslovanja savremenih organizacija.

Učesnici seminara mogli su da se upoznaju detaljnije sa sljedećim temama:

Učesnici seminara dobili su  materijal u štampanoj formi i sertifikat po odslušanom seminaru.

Seminar je pobudio veliku pažnju od strane učesnika od kojih su mnogi aktivno učestvovali u raspravi, kako tokom seminara tako i u okviru okruglog stola.